BinnenkortFeaturedNieuws

Prijsvraag: Win kaarten Die Entführung!

Het Orkest van de Achttiende Eeuw voert op dinsdag 15 november Mozarts opera Die Entführung aus dem Serail op in het Concertgebouw. Vertel op een leuke manier het verhaal van deze opera en maak kans op vrijkaarten!

Dirigent Frans Brüggen.

Het Orkest van de Achttiende Eeuw bestaat in 2011 dertig jaar. Het orkest viert dat samen met dirigent Frans Brüggen door op tournee te gaan met Mozarts Die Entführung aus dem Serail, een luchtig ‘singspiel’ met spectaculaire aria’s. Solisten zijn onder andere Lenneke Ruiten, Cyndia Sieden, Anders Dahlin en Marcel Beekman.

Het Concertgebouw en Place de l’Opera organiseren rondom de opvoering in Amsterdam op dinsdag 15 november een prijsvraag.

De opdracht: vertel op een leuke manier het verhaal van deze opera.

De redactie van Place de l’Opera selecteert de drie leukste inzendingen. Iedere winnende inzender krijgt twee vrijkaarten voor de opera-opvoering. De leukste inzendingen worden verder op Place de l’Opera gepubliceerd.

Stuur uw inzending uiterlijk 9 november naar redactie@operamagazine.nl. De winnaars krijgen op 10 november bericht.

Zie voor meer informatie over de opvoering van Die Entführung de website van het Concertgebouw.

Vorig artikel

Holl geeft recital in Serie Grote Zangers

Volgend artikel

Gelders operakoor brengt driemaal Faust

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.