BinnenkortFeaturedNieuws

Actie: Met korting naar Jaroussky!

Philippe Jaroussky treedt zondag 19 februari samen met het Freiburger Barockorchester op in het Concertgebouw. Place de l’Opera en Fred Luiten Concertorganisatie organiseren een actie: koop nu met bijna 25 procent korting kaarten!

Philippe Jaroussky (foto: Simon Fowler).

Jaroussky is een wereldberoemde countertenor, het Freiburger Barockorchester een beroemd orkest. Fred Luiten Concertorganisatie brengt beiden bij elkaar in een groot barokconcert op zondag 19 februari, om 14.15 uur in de Grote Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

Centraal staat het operarepertoire van Georg Friedrich Händel. Jaroussky zingt aria’s uit onder meer Ariodante, Imeneo, Giulia Cesare in Egitto, Alcina en Agrippina. Het hem begeleidende orkest staat daarbij onder leiding van de Duitse violiste/dirigente Petra Müllejans.

Place de l’Opera en Fred Luiten Concertorganisatie bieden nu met bijna 25 korting kaarten aan voor dit concert. In plaats van 75 euro betaalt u 57,50 euro voor een eersterangskaart inclusief drankje.

Gebruik deze reserveringslink en boek nu met korting uw tickets!

Als voorproefje hieronder één van de aria’s die Jaroussky tijdens het concert ten gehore zal brengen, ‘Mi lusinga il dolce affetto’ uit Alcina. In dit fragment wordt hij begeleid door Le Concert d’Astree.

Vorig artikel

Carolyn Sampson soleert in Kleine Zaal

Volgend artikel

Noriega volgt Hein Mulders op bij DNO

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.