Binnenkort

Twee jonge talenten in Opera per Tutti

Opera per Tutti schotelt op donderdag 30 september de toeschouwer werken van acht verschillende componisten voor. In de cast zullen twee jonge talenten te horen zijn: sopraan Katrien Baerts en tenor Eric Reddet.

Opera per Tutti geeft iedere donderdagavond een concert met aria’s en andere operafragmenten in de Vondelkerk in Amsterdam. Artistiek leidster en mezzosopraan Mylou Mazali leidt de fragmenten op luchtige, toegankelijke wijze in.

Donderdag 30 september staan er zeventien fragmenten op het programma van acht verschillende componisten: Mozart, Mascagni, Donizetti, Massenet, Bizet, Verdi, Rossini en Puccini. Zo klinken er bekende aria’s en duetten als ‘Addio del passato’, ‘Una voce poco fa’, ‘Parigi o cara’ en ‘Au fond du temple saint’.

Het kwartet zangers dat de stukken ten gehore brengt, bestaat naast mezzo Mazali uit de jonge sopraan Katrien Baerts, de eveneens jonge tenor Eric Reddet en bariton Peter Scheele. Baerts en Reddet maakten afgelopen seizoen deel uit van de Dutch National Opera Academy. De zangers worden begeleid door Yolanda van Tongeren op de piano.

Het concert begint om 20.15 uur. De kassa is vanaf 19.30 uur open. Zie voor meer informatie de website van Opera per Tutti.

Vorig artikel

Van Renselaar door in Una Voce Particolare

Volgend artikel

Het IVC-verslag: de orkestfinale

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.