FeaturedNieuws

Actie: Win een opera-opname naar keuze!

EMI Classics heeft de afgelopen 60 jaar een schat aan opera’s opgenomen. Deze maanden brengt het label veel van die opnames in een nieuw jasje en voor een gereduceerde prijs uit. Doe mee aan de actie en win uw favoriete titel uit de collectie!

EMI Classics voert het predikaat The Home of Opera en dat is aan de collectie te zien. De lijst bevat een rijkdom aan operatitels, uitgevoerd door artiesten van grote naam. Onder hen Angela Gheorghiu, Joyce DiDonato, Roberto Alagna en Antonio Pappano.

De volledige opera-opnamen zijn door EMI in een uitgave gestoken met een boekje met tracklist en synopsis en een cd-rom met daarop het volledige libretto in pdf, vertaald in het Engels, Frans en Duits.

De volledige lijst met uitgaven vindt u op deze website.

Wilt u uw favoriete titel uit de collectie gratis ontvangen? Stuur dan uiterlijk 24 mei een email naar redactie@operamagazine.nl met daarin de naam en componist van de opera van uw voorkeur. Vermeld ook uw naam en adresgegevens.

Uit de inzenders worden drie winnaars geloot. Zij krijgen op vrijdag 25 mei bericht.

Vorig artikel

Van Sandwijk zingt op Landgoed Linschoten

Volgend artikel

Facebookopera over Giovanni in de maak

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

1 Reactie

  1. 16 mei 2012 at 17:47

    het mooiste nummer ooit: Maria Callas : Si mi chiamano mimi