Nieuws

Figuranten gezocht in Concertgebouw

Filmproductiemaatschappij Circe Films zoekt figuranten voor een opname van de film Hemel, in Between in het Concertgebouw in Amsterdam. Tijdens de opname zal Barbara Hannigan ‘Chanson triste’ van Duparc zingen, met Reinbert de Leeuw op de piano.

De film Hemel, in Between (eind 2011 in de bioscoop) gaat over het meisje Hemel en haar vader Hans Dagelet, die een bijzondere band hebben. De hoofdrol wordt gespeeld door Hannah Hoekstra.

In de film bezoeken vader en dochter op een gegeven moment een voorstelling in het Concertgebouw. Die scène wordt dinsdag 19 april opgenomen. Tijdens de opname zal Henri Duparcs lied ‘Chanson triste’ worden uitgevoerd door Barbara Hannigan en Reinbert de Leeuw.

Voor de opname zoekt Circe Films figuranten die in de zaal kunnen zitten. Het gaat om mannen en vrouwen tussen de 25 en 65 jaar. Het tijdstip van de opname is nog niet bekend, maar zal ergens tussen 12.00 en 20.00 uur zijn.

De vergoeding voor de figuratie is 25 euro. Opgeven kan door je contactgegevens en foto te sturen naar figuratie2011@gmail.com.

Vorig artikel

Muziektheater voert familieopera Glass op

Volgend artikel

Componist Daniel Catán overleden

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

3Reacties

  1. Spen1992
    11 april 2011 at 23:48

    Wat jammer ik ben te jong! 😛

  2. Henk Meijer
    12 april 2011 at 09:44

    Rijk zul je er niet van worden, maar wel leuke ervaring natuurlijk…

  3. Laura
    12 april 2011 at 10:22

    Ik ben ook nog (zij het 3 maanden) te jong! Jammer!