Nieuws

Eindejaarspolls nog tot vrijdagochtend open

Er kan nog tot vrijdagochtend 10.00 uur gestemd worden op de polls voor de Opera van het jaar 2013 en de Schaunard Award 2013. Inmiddels brachten al meer dan 1.000 mensen hun stem uit.

(Foto: Rosmary)
(Foto: Rosmary)

Place de l’Opera organiseert net als afgelopen jaren een verkiezing van ‘Opera van het jaar’. Dit keer selecteerden vijftien professionals uit de operawereld hun favoriete producties van 2013, waar een lijst van vijf beste producties uit ontstond. De Place de l’Opera-lezers kunnen door te stemmen (zie de homepage of klik door naar het Opera van het jaar-artikel) bepalen welke productie uiteindelijk wint.

Naast de ‘Opera van het jaar’ reikt Place de l’Opera dit jaar voor het eerst de Schaunard Award uit, aan een persoon, gezelschap of organisatie die een onderscheidende bijdrage heeft geleverd aan de wereld van opera en muziektheater. Er zijn zeven genomineerden, waar de lezers wederom een winnaar uit kunnen kiezen door te stemmen (klik door naar het Schaunard Award-artikel). Op dit moment verloopt de stemming nek-aan-nek.

De polls blijven open tot vrijdagochtend 10.00 uur. Daarna zal de redactie de resultaten verwerken. Op maandag 30 december worden de resultaten bekendgemaakt.

Vorig artikel

Mijn discografie: een dozijn oude Ringen

Volgend artikel

Offenbach vindt weg naar Luikse keuken

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.