Libretto – het seizoen 2014/2015 in vier akten en een pauze

“Een must voor de operaliefhebber”, Radio 4, Podium, 26 augustus 2014, beluister (vanaf 1:55).

Het operaboek Libretto biedt in vier akten en een pauze een eigen kijk op het nieuwe operaseizoen, met achtergronden, reportages en interviews met vele grote namen uit de operawereld. Bestel Libretto nu voor € 19,95 (inclusief verzendkosten)!


Libretto bevat interviews met onder anderen Diana Damrau & Nicolas Testé, Bastiaan Everink, Fabio Luisi, Sybrand van der Werf, Dame Kiri Te Kanawa, Joseph Calleja, Lisette Oropesa, Theo Loevendie, Luca Pisaroni & Thomas Hampson, Hernán Schvartzman, Bryn Terfel en Massimo Cavalletti – allemaal artiesten die komend seizoen in Nederland te zien zijn.

SONY DSCOok vindt u in Libretto korte gesprekken met operadirecteuren, reportages, achtergronden, cd- en dvd-tips en de volledige opera-agenda voor 2014/2015.

Alle artikelen zijn exclusief voor Libretto geschreven en zullen niet online op Place de l’Opera verschijnen.

Libretto is een uitgave van Eskes Media. De redactie van Place de l’Opera heeft de inhoud verzorgd. De jonge vormgeefster Johanne de Heus heeft een gewaagd ontwerp uitgedacht, waarbij de pagina’s van het boek letterlijk een toneel vormen voor de artikelen.

SONY DSCLibretto telt 184 pagina’s, verschijnt op een handzaam formaat en is op een bijzondere en luxe wijze gebonden.

Bestel uw exemplaar van Libretto hieronder. De levertijd is 5-7 werkdagen.

Is uw exemplaar niet bezorgd? Meld het bij de redactie via redactie@operamagazine.nl.