Home » Nieuws

Place de l’Opera begint columnserie

27 oktober 2010

door

Sybrand van der Werf, Annemarie Kremer en Antony Hermus zullen vanaf vandaag een column gaan verzorgen op Place de l’Opera. Iedere maand zal één van de drie Nederlandse opera-artiesten de lezer bijpraten over wat hen bezighoudt.

Regisseur/acteur Sybrand van der Werf opent vandaag de columnserie. Van der Werf is vooral actief binnen het (klassieke) muziektheater en het jeugdtheater. Zo regisseerde hij diverse producties bij Opera Zuid (Tsaar Saltan, Le nozze di Figaro).

Sopraan Annemarie Kremer maakt momenteel flink carrière in binnen- en buitenland met rollen uit het dramatische sopraanrepertoire. Zo debuteerde ze eerder dit jaar als Norma in Nederland en begin dit seizoen als Luisa Miller in Stuttgart. Kremer zal in november de column voor haar rekening nemen.

Antony Hermus is sinds vorig seizoen Generalmusikdirektor van het Anhaltische Theater in Dessau, na eerder die functie te hebben bekleed in Hagen. In Nederland was hij onder meer te horen bij Opera Zuid en de Nationale Reisopera. De eerste column van Hermus zal in december te lezen zijn.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.