Home » Buitenlands nieuws, Nieuws

Filmpje: Joyce DiDonato begint te ‘vloggen’

23 augustus 2010 Geen reacties

Mezzosopraan Joyce DiDonato is begonnen te ‘vloggen’ op Youtube. In korte filmpjes beantwoordt ze tal van vragen. Ze trapte af met haar antwoord op de vraag ‘Wat is je favoriete rol?’

(Foto: Sheila Rock Photography.)

De beroemde mezzosopraan Joyce DiDonato staat erom bekend dat ze veel tijd stopt in het onderhouden van het contact met haar fans. Zo blogt ze op yankeediva.blogspot.com actief over haar activiteiten in de operawereld.

De zangeres probeert sinds kort ook een ander kanaal uit: Youtube. Ze heeft onlangs haar eerste twee vlogs (videoblogs) online gezet. In de eerste ging ze in op de vraag wat haar favoriete rol is.

DiDonato ziet haar filmpjes allerminst als een ijdel project om haarzelf te promoten, maar vindt het een interessante manier voor discussie en dialoog en hoopt vooral ook dat jonge zangers er wat aan zullen hebben. ,,Gebruik me als een bron”, stelt ze in haar eerste filmpje.

Daar werd direct gebruik van gemaakt, want in het tweede filmpje gaat DiDonato in op een veelgestelde vraag hoe je als beginnend zanger een goed opleidingsprogramma kiest.

Hieronder de eerste twee vlogs van de diva.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.