BinnenkortNieuws

Opera per Tutti geeft nieuwjaarsgala

Opera per Tutti opent 2020 met een nieuwjaarsgala in Het Rijk van de Keizer in Amsterdam op zondag 12 januari. Een feestelijk diner wordt gecombineerd met een operaconcert met repertoire van onder anderen Johann Strauss.

Artistiek leidster Mylou Mazali tijdens een eerdere editie van Opera per Tutti.

“Toosten en proosten, walsen en zingen, eten en drinken”, zo omschrijft Opera per Tutti het nieuwjaarsgala. De avond begint om 17.00 uur met een ontvangst met een hapje en drankje. Vanaf 18.00 uur is er een driegangendiner, voorzien van muziek “in Weense sferen” met “uiteraard veel Strauss”.

De muziek wordt verzorgd door mezzosopraan Mylou Mazali, artistiek leider van Opera per Tutti, sopraan Leonie van Veen, tenor Leon van Liere en pianist Kimball Huijgens.

Opera per Tutti is een initiatief van Mylou Mazali om opera voor iedereen beschikbaar te maken. De mezzosopraan presenteert in haar concerten op laagdrempelige wijze hoogtepunten uit het operarepertoire, uitgevoerd door een paar solisten en een pianist.

Zie voor meer informatie de website van Opera per Tutti. Reserveren voor het nieuwjaarsgala kan via eventbrite.nl.

Vorig artikel

Het duet van John Osborn en Lynette Tapia

Volgend artikel

De tien mooiste interviews van 2019

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.