Nieuws

Place de l’Opera start operaforum

Place de l’Opera heeft een forum geopend op www.operamagazine.nl. Er kan gediscussieerd worden over tal van onderwerpen. Gebruikers kunnen ook zelf discussies starten.

logo voor nieuwsberichtDe forumpagina is te vinden via de menubalk op www.operamagazine.nl. Om aan het forum deel te nemen, moet u zich inschrijven. Klik daarvoor op ‘registreer u’ op de openingspagina van het forum.

U ontvangt per email een wachtwoord. Daarmee kunt u inloggen op de forumpagina.

Er zijn enkele algemene categorieën aangemaakt. Daarbinnen kunt u zelf ‘topics’ toevoegen of reageren op al bestaande topics.

U kunt vrijuit berichten plaatsen, maar de redactie behoudt zich wel het recht voor om berichten te verwijderen indien ze de fatsoensnormen te buiten gaan.

Klik hier om rechtstreeks naar het forum te gaan.

Vorig artikel

DNO’s liefdesdrankje werkt, met mate

Volgend artikel

Szeged toneel van bijzondere premières

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

4Reacties

 1. Victor Baarn
  6 januari 2011 at 11:16

  Kan iemand mij zeggen of het forum op deze site (nog) bestaat? Volgens mij is hier namelijk grote behoefte aan. Hoewel ik uit het verleden van het Luister-forum nog weet dat operaliefhebbers elkaar verbaal te lijf kunnen gaan alsof ze zelf in een opera zitten.

 2. 9 januari 2011 at 18:36

  Jammer dat de gezochte pagina niet (meer) bestaat!

 3. Basia Jaworski
  9 januari 2011 at 21:56

  onmiddelijk na de lancering werd het forum aangevallen met spam en virussen.En haatmail.
  Wellicht lukt het om het te hertstarten ?

 4. Victor Baarn
  10 januari 2011 at 12:01

  Oh… als dat alles is. Ik dacht dat iedereen ruzie met elkaar ging maken zodat het forum maar uit de lucht werd gehaald. Virusvrij forum moet toch mogelijk zijn lijkt me. Via forum2go.nl kun je bijv. gratis forum maken die gewoon virusvrij is.