Home » Buitenlands nieuws, Nieuws

Opera Luik biedt online gratis opera’s aan

Luik12 mei 2010 Geen reacties

De Opéra Royal de Wallonie uit Luik biedt via haar online uitzendkanaal gratis twee van Donizetti-opera’s aan: Il Campanello di notte en Rita, our le mari battu. Het operahuis zond eerder al (betaald en live) een paar voorstellingen uit via internet.

De Luikse Opera is al enige tijd bezig met het online uitzenden van producties, onder de noemer ‘Opera Live’. Het operahuis begon in februari met I Capuleti e i Montecchi van Bellini en ging in maart verder met Rigoletto.

De uitzendingen kostten een paar euro. Nu heeft het operahuis besloten een productie gratis aan te bieden: de twee Donizetti-operaatjes Il Campanello di notte en Rita, our le mari battu. Via de website van Opera Live kan een gratis ticket aangeschaft worden, waarmee je tot 11 juni de gelegenheid hebt de productie te bekijken.

Solisten in de productie zijn onder andere Alberto Rinaldi, Priscille Laplace, Monica Minarelli, Massimiliano Gagliardo en Aldo Caputo. Dirigent is Claudio Scimone, de regie komt van Stefano Mazzonis di Pralafera.

Het operahuis heeft een interactieve trailer gemaakt om de productie te introduceren.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.