BinnenkortNieuws

53ste IVC live te zien bij Parmando

Cultuurzender Parmando 24Culture gaat het aanstaande Internationaal Vocalisten Concours live streamen. De twee halve finales en de finale zijn live te zien. Verder worden masterclasses uitgezonden en is er elke dag een journaal met impressies en interviews.

Logo van het IVC.

De 53ste editie van het Internationaal Vocalisten Concours (IVC) in Den Bosch staat in het teken van het lied. Veertien talentvolle liedduo’s strijden om de prijzen. Onder hen bariton Raoul Steffani en pianist Daan Boertien, bariton Vincent Kusters en pianist Charlie Bo Meijering en sopraan Sarah Kollé en pianist Alexander Boeschoten. De duo’s worden beoordeeld door een jury vol kopstukken uit de liedwereld, onder wie Dame Felicity Lott, Jard van Nes en Thomas Oliemans.

Het IVC begint op 20 november. Op 21 en 22 november vinden de halve finales plaats (beide beginnen om 19.00 uur), op 24 november om 15.00 uur is de finale. Daaromheen zijn lezingen, masterclasses en concerten geprogrammeerd.

Parmando 24Culture streamt naast de halve finales en de finale ook de masterclasses van Felicity Lott en Graham Johnson, en van Jard van Nes en David Selig (23 november van 14.00 tot 16.30 uur). Daarnaast zijn er van 20 tot en met 23 november iedere dag journaals, waarin onder meer de opening, een workshop van Sylvia Maessen, een interview met Felicity Lott en portretten van verschillende kandidaten voorbijkomen.

De livestreams zijn te zien op parmando24culture.nl, ivctv.com en de socialemediakanalen van het IVC en Parmando. Zie voor meer informatie over het concours de website van het IVC.

Vorig artikel

Programma Salzburger Festspiele 2020

Volgend artikel

Iain Paterson zingt Wotan bij DNO

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.