De theorie van alles (C.Metselaar)

In de spoken word-opera De theorie van alles volg je de magisch-filosofische zoektocht van de 11-jarige Nia naar meer tijd. Haar oma, een vooraanstaand wetenschapper, wil dat Nia met haar ongelofelijke rekentalent elke dag in het laboratorium meehelpt om het natuurkundevraagstuk ‘de theorie van alles’ samen op te lossen. Maar haar oom, een beroemd danser, ziet Nia’s danstalent en wil dat ze al haar tijd doorbrengt in de dansstudio om een groot solist te worden. Nia kan én wil het allebei, maar ze weet niet hoe ze het allemaal voor elkaar kan krijgen. Ze voelt dat ze moet kiezen. Had ze maar meer tijd…de voorstelling is bedoelt voor iedereen boven de 8 jaar.

De theorie van alles is een initiatief van regisseur Naomi van der Linden en muzikaal leider Hanne van de Vrie. Eerder werkten zij bij De Nationale Opera al samen aan het Kinderkorenfestival en het project Operahelden. Voor deze muzikale familievoorstelling gaan ze aan de slag met de jonge componist Carlijn Metselaar en multi-disciplinair woordkunstenaar Roziena Salihu.

Cast:

Nia  Houda Bibouda
Oma  Elena Vink
Tante  Jomecia Oosterwolde
Ensemble  Nienke Nasserian, Anna Traub, Joris van Baar

 

Voorstellingen op 5 januari 2024 om 13.30 uur en daarna nog op  6 en 7 januari (weer twee maal om 13.30 uur en 16.00 uur), in Studio Boekman in de Nationale Opera &Ballet un Amsterdam.

 

 

Datum

jan 05 2024
Expired!

Tijd

13:30

Locatie

Studio Boekman
De Nationale Opera & Ballet, Amsetrdam
Categorie

Organisator

De Nationale Opera
Website
https://www.operaballet.nl
DELEN

De theorie van alles (C.Metselaar)