Nieuws

Van ’t Landt door in Una Voce Particolare

Michiel van ’t Landt heeft de zesde aflevering van Una Voce Particolare gewonnen. De aflevering stond in het teken van de musical My Fair Lady. Van ’t Landt zong ‘On the street where you live’ en verdiende daarmee een plek in de grote finale.

Winnaar Michiel van 't Landt.

Het NCRV-programma Una Voce Particolare ging op 18 september van start. In zeven afleveringen zullen telkens vijf zangers de kans krijgen zich te plaatsen voor de grote finale op 6 november. Iedere aflevering staat in het teken van een bepaalde opera of musical.

Zaterdag 23 oktober draaide het programma rond de musical My Fair Lady. Michiel van ’t Landt uit Den Haag, in het dagelijks leven jurist, zong Freddy Eynsford-Hill’s song ‘On the street where you live’.

De jury noemde Van ’t Landts stem ‘onmiddelijk pakkend en overrompelend’ en koos hem dus als de gelukkige zanger die op 6 november in de grote finale mag zingen.

De volgende aflevering van Una Voce Particolare is op zaterdag 30 oktober. Dan staat de opera La Bohème van Giacomo Puccini centraal. Het is de laatste ronde voor de grote finale.

Zie voor meer informatie de website van Una Voce Particolare.

Vorig artikel

Düsseldorf imponeert met Poulenc

Volgend artikel

Kaiser zingt uitmuntende Rusalka in Wenen

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.