Home » Nieuws

Van ’t Landt door in Una Voce Particolare

25 oktober 2010 Geen reacties

Michiel van ’t Landt heeft de zesde aflevering van Una Voce Particolare gewonnen. De aflevering stond in het teken van de musical My Fair Lady. Van ’t Landt zong ‘On the street where you live’ en verdiende daarmee een plek in de grote finale.

Winnaar Michiel van 't Landt.

Het NCRV-programma Una Voce Particolare ging op 18 september van start. In zeven afleveringen zullen telkens vijf zangers de kans krijgen zich te plaatsen voor de grote finale op 6 november. Iedere aflevering staat in het teken van een bepaalde opera of musical.

Zaterdag 23 oktober draaide het programma rond de musical My Fair Lady. Michiel van ’t Landt uit Den Haag, in het dagelijks leven jurist, zong Freddy Eynsford-Hill’s song ‘On the street where you live’.

De jury noemde Van ’t Landts stem ‘onmiddelijk pakkend en overrompelend’ en koos hem dus als de gelukkige zanger die op 6 november in de grote finale mag zingen.

De volgende aflevering van Una Voce Particolare is op zaterdag 30 oktober. Dan staat de opera La Bohème van Giacomo Puccini centraal. Het is de laatste ronde voor de grote finale.

Zie voor meer informatie de website van Una Voce Particolare.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.