Nieuws

Place de l’Opera volledig vernieuwd

Per vandaag is Place de l’Opera in een volledig nieuw jasje gehuld. De site kent ook tal van nieuwe mogelijkheden. De reden is de overname van het online operamagazine door uitgever Eskes Media.

logo-voor-nieuwsberichtPlace de l’Opera begon in januari als een initiatief van Tekstbureau Vakmaten, een journalistiek viermansbedrijf. Het is momenteel het enige journalistieke medium op operagebied in Nederland.

Eskes Media heeft zich vanaf vandaag officieel als hoeder van het project opgeworpen, om de journalistieke promotie van opera in Nederland verder te ondersteunen. Eskes Media is uitgever van onder meer DagjeWeg.NL (www.dagjeweg.nl).

Door de overname heeft www.operamagazine.nl een geheel nieuw jasje gekregen. Ook hebben bezoekers nu meer mogelijkheden, waaronder het direct reageren op een artikel. Tekstbureau Vakmaten blijft de redactie van het magazine verzorgen.

Vorig artikel

De operaregisseur in de spagaat

Volgend artikel

Villazón debuteert in Concertgebouw

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.