Binnenkort

Win vrijkaarten voor Delft Chamber Music!

Op de laatste speeldag van het Delft Chamber Music Festival, zondag 5 augustus, brengen vier strijkers, twee pianisten en een zangeres het afwisselende programma Paris, je t’aime. Doe mee aan de actie van Place de l’Opera en maak kans op vrijkaarten.

Katrien Baerts. (© Claudia Hansen)

Het Delft Chamber Music Festival staat dit jaar in het teken van de liefde. Geen wonder dat één van de vele concerten om Parijs draait, de stad van de liefde. In Paris, je t’aime komt door Parijs geïnspireerde muziek van onder anderen Chopin, Vivier, Saariaho, Martinů en Piazzolla voorbij.

Zeven musici werken mee aan het programma, optredend in verschillende formaties. Sopraan Katrien Baerts verzorgt het vocale deel van het concert met een fragment uit de opera Julietta van Martinů en ‘Under one’s breath’ en ‘Waving Farewell’ van Kaprálová. Ze wordt begeleid door pianist Hans Eijsackers, die ook andere musici begeleidt en bovendien solistisch met het Adagio for piano van Martinů aan bod komt.

Andere musici op het affiche zijn violiste Elina Vähälä, altvioliste Jennifer Stumm, cellist Giovanni Gnocchi, cellist John Myerscough en pianist Roman Rabinovich.

Het concert Paris je t’aime vindt plaats in de Van der Mandelezaal van Museum Prinsenhof Delft en begint om 14.15 uur. Place de l’Opera organiseert een winactie rond het concert. Onder de inzenders worden 5 x 2 vrijkaarten verloot.

Stuur om mee te doen voor maandag 30 juli 12.00 uur een e-mail naar redactie@operamagazine.nl met daarin uw naam en de vermelding ‘Actie Paris je t’aime’.

De winnaars krijgen op maandagmiddag 30 juli bericht.

Zie voor meer informatie over het concert en het festival de website van het Delft Chamber Music Festival.

Vorig artikel

Eva Kroon debuteert als Amneris in Spanga

Volgend artikel

Dertig jaar Freiburger Barockorchester

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.