BinnenkortNieuws

Volg live de Meezing Messiah in Enschede!

Vanavond (14 december) vindt voor de laatste keer de Meezing Messiah plaats. Samen met solisten en het koor van de Nationale Reisopera en het Helios Ensemble voeren vele zangliefhebbers Händels Messiah uit. Het concert is live te zien op Place de l’Opera. Lees verder.

De Meezing Messiah is een uniek meezing-event van de Nationale Reisopera, dat met dit project voor het laatst optreedt in zijn oude vorm. Iedere geïnteresseerde zangliefhebber had de afgelopen tijd de kans zich aan te melden om onder leiding van dirigent Nicolas Mansfield (toekomst intendant van de Reisopera) de Messiah uit te voeren. Het resultaat is op 14 en 15 december te horen in de Jacobuskerk in Enschede.

Met dank aan de Provincie Overijssel wordt het concert van vanavond live uitgezonden. De uitzending begint om 19.45 uur en is hieronder gratis te zien. De uitvoering zelf begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.45 uur.

Zie voor meer informatie www.jijenoverijssel.nl en www.reisopera.nl.

Vorig artikel

Componist Otto Ketting overleden

Volgend artikel

Opera in de media: week 51

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.