Home » Binnenkort

Jong talent bij Opera per Tutti

9 maart 2009

door

Vijf in plaats van vier solisten en het nodige jong talent, dat staat aanstaande donderdag (12/3) op het programma bij Opera per Tutti in de Vondelkerk in Amsterdam. De operafragmenten variëren van vier verschillende Verdi-opera’s tot Le Nozze di Figaro.

Opera per Tutti verzorgt iedere donderdagavond een concert met diverse aria’s en andere fragmenten uit opera’s. De stukken worden luchtig aan elkaar gepraat en geacteerd door artistiek leidster Mylou Mazali, zodat het ook voor de leek prima te volgen is.

Tijdens het derde concert, deze donderdag, treden er vijf in plaats van de min of meer gebruikelijke vier solisten op. Twee daarvan, mezzosopraan Kai Rüütel en sopraan Tara Pigal, zijn afkomstig van de Dutch National Opera Academy, een tweejarige masteropleiding voor getalenteerde zangers. Zij worden vergezeld door Mazali zelf, tenor Alan Razzak en bas Fernand Bernadi.

Samen schotelen de vijf het publiek een breed repertoire voor: Mozart, Berlioz, Mascagni, Bizet, Rossini en Verdi. Het concert begint om 20.15 uur, de kassa is vanaf 19.30 uur open. Zie voor het volledige programma www.operapertutti.nl.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.