Binnenkort

Vural en Sanders soleren bij Opera per Tutti

Mezzosopraan Veerle Sanders en bariton Sinan Vural zijn op donderdag 21 februari te gast bij Opera per Tutti in de Vondelkerk in Amsterdam. Samen met artistiek leidster Mylou Mazali en pianist Gilbert den Broeder brengen ze fragmenten uit verschillende opera’s.

Veerle Sanders is één van de solisten bij Opera per Tutti op 21 februari.

Opera per Tutti geeft laagdrempelige operaconcerten waarin fragmenten uit diverse opera’s aan elkaar gepraat worden door initiatiefneemster Mylou Mazali, die zelf als mezzosopraan meezingt in de cast van doorgaans drie à vier zangers.

Tijdens het concert op 21 februari in de Vondelkerk, de ‘stamlocatie’ van Opera per Tutti, klinkt repertoire van Mozart, Weber, Lehár, Rossini en Bizet. Daaronder ‘Hai già vinta la causa’ uit Le nozze di Figaro, ‘Lippen schweigen’ uit Die lustige Witwe, ‘Largo al factotum’ en ‘Una voce poco fa’ uit Il barbiere di Siviglia en de habanera uit Carmen.

Sinan Vural is een in Turkije geboren, maar al jaren in Nederland werkende bariton. Hij treedt regelmatig op bij Opera per Tutti. De jonge mezzo Veerle Sanders is bekend van producties bij onder meer Opera Zuid.

Zie voor het bestellen van kaarten mijnwebwinkel.nl.

Vorig artikel

Opera in de media: week 8 van 2019

Volgend artikel

Scappucci dirigeert Verdi's Aida in Luik

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.