Home » Binnenkort

Opera per Tutti geeft Frans concert

Amsterdam13 april 2010

door

Een bijna volledig Franse cast zal donderdag 15 april het wekelijkse concert van Opera per Tutti in de Vondelkerk in Amsterdam verzorgen. Ook het repertoire is volledig Frans, met fragmenten uit onder meer Werther en Faust.

Mylou Mazali en Fernand Bernadi tijdens een eerdere Opera per Tutti.

Opera per Tutti geeft iedere donderdagavond een concert in de Vondelkerk. In een luchtige, toegankelijke atmosfeer zingt een cast van doorgaans vier zangers aria’s, duetten en andere operafragmenten.

Nadat artistiek leidster en mezzosopraan Mylou Mazali eerder al eens een volledig Turkse cast optrommelde voor een concert, kiest ze nu voor zangers van Franse bodem.

Sopraan is Tara Pigal, die al vaker bij Opera per Tutti te horen was. Eric Reddet zingt de tenorpartijen (waaronder het uitdagende ‘Pourquoi me reveiller’ uit Massenets Werther) en de bas van de avond is Fernand Bernadi, die in de vorige reeks al eens een hilarisch optreden gaf. Mylou Mazali vult als mezzo de cast aan.

Het repertoire bestaat uit opera’s van vele Franse componisten: Massenet, Berlioz, Saint-Saëns, Offenbach, Gounod, Thomas, Bizet, Delibes, Halévy en Rameau.

Het concert begint om 20.15 uur. De kassa is vanaf 19.30 uur open. Zie voor meer informatie de website van Opera per Tutti.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.