Binnenkort

Carmen, Zauberflöte en meer in Vondelkerk

Opera per Tutti geeft donderdag 21 oktober een operaconcert in de Vondelkerk in Amsterdam met veel klassiekers op het programma: onder meer Die Zauberflöte van Mozart, Carmen van Bizet, Turandot van Puccini en Rigoletto van Verdi.

Opera per Tutti geeft laagdrempelige operaconcerten in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Een cast van vier solisten zingt aria’s en andere operafragmenten, die op luchtige wijze aan elkaar worden gepraat door Mylou Mazali, artistiek leidster en mezzosopraan.

Donderdag 21 oktober staan er in de Amsterdamse Vondelkerk diverse klassieke titels uit het operarepertoire op het programma: Die Zauberflöte van Mozart, Turandot van Puccini, Don Carlo en Rigoletto van Verdi, Cavalleria Rusticana van Mascagni en Carmen van Bizet. Zo klinken er aria’s als ‘Signor ascolta’ en ‘Caro nome’ en het lied van de Toreador uit Carmen.

De cast wordt aangevoerd door Mazali. Naast haar zingen sopraan Nicole Fiselier, tenor Alan Razzak en bariton Wim Stolp. Zij traden allen al eerder op bij Opera per Tutti. De zangers worden begeleid door pianiste Yolanda van Tongeren.

Het concert begint om 20.15 uur. De kassa is vanaf 19.30 uur open. Zie voor meer informatie de website van Opera per Tutti.

Vorig artikel

Claudia Heuel door in Una Voce Particolare

Volgend artikel

Staatsopera Tatarstan speelt Il Trovatore

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.