AchtergrondFeaturedOperacast

Podcast: De eerste editie van Wonderfeel

Afgelopen weekend vond het driedaagse festival Wonderfeel plaats. Op acht podia werd in ’s- Graveland klassieke muziek in de volle breedte gespeeld en zongen. Place de l’Opera trok de wandelschoenen aan en bestudeerde het programmaschema op zoek naar de vocale elementen.

Wonderfeel 2015 (foto: Foppe Schut).
Wonderfeel 2015 (foto: Foppe Schut).

Klassieke Mozart en Rossini door Karin Strobos en Martijn Cornet, een kindervoorstelling door Christianne Stotijn en Hans Eijsackers en een ontmoeting tussen opera en de blues. Tel daarbij op de verstilde muziek van David Lang door Nora Fischer en je hebt een klein deel van het programma van de acht Wonderfeel-podia. In deze podcast een impressie.

U kunt de podcast hieronder beluisteren of u via iTunes abonneren. Voor het Androidplatform is Podcast Addict een veelgebruikte app voor smartphone of tablet. Als u daarin via de zoekfunctie Place de l’Opera intypt, komt u vanzelf bij onze podcasts.

Vorig artikel

Muzikaal geslaagde Tannhaüser uit Bayreuth

Volgend artikel

Plage de l’Opera: Tristan und Angela

De auteur

François van den Anker

François van den Anker

François van den Anker is muziekjournalist. Hij doet verslag van de wereld van opera en lied met interviews, reportages en podcasts.