Nieuws

De Nederlandse Opera verkoopt kostuums

Tijdens een grote verkoop op zaterdag 16 mei doet De Nederlandse Opera kostuums uit meer dan twintig producties van de hand. Een deel van de collectie werd afgelopen zaterdag al getoond tijdens een modeshow, in het kader van de European Opera Days.

Van 12.00 tot 14.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur gaan de deuren van Het Muziektheater in Amsterdam open voor de grote kostuumverkoop. Er zijn kledingstukken, schoenen en hoeden uit meer dan twintig operaproducties van het gezelschap te verkrijgen.

Kopers mogen maximaal drie kostuums aanschaffen (schoenen en hoeden niet meegerekend). De prijzen lopen uiteen van 2 tot 500 euro. Toegangskaarten voor de verkoop kosten 5 euro.

In 2003 hield De Nederlandse Opera eenzelfde soort verkoop. Het gaat om kostuums uit producties die niet meer hernomen worden, waaronder Die Fledermaus, Boris Godoenov, Peter Grimes en Tristan und Isolde.

Meer informatie: www.dno.nl.

Vorig artikel

Opera over de grens

Volgend artikel

Confrontaties als opstap naar iets nieuws

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.