Nieuws

Opera Zuid maakt ‘liefdessite’ rond Elisir

Opera Zuid en PR!KKELS hebben samen een interactieve website gemaakt rondom L’elisir d’amore, de nieuwste productie van het gezelschap. Op de website kan iedereen zijn of haar mooiste foto van de liefde plaatsen, met kans op bijzondere prijzen.

Opera Zuid gaat vanaf 22 mei op tournee met een nieuwe productie van Donizetti’s bekende opera L’elisir d’amore, een komedie over de liefde. In aanloop daarnaartoe heeft het gezelschap samen met PR!KKELS een ‘campagne-website’ ontwikkeld: www.deliefdeskus.nl.

Op de website kan iedereen zijn of haar mooiste foto van de liefde plaatsen. Via ‘social media’ als Facebook, Twitter en Hyves kan de foto gedeeld worden met ‘de wereld’. Op iedere foto kan gestemd worden. Uit de top tien meest gestemde foto’s kiest Opera Zuid uiteindelijk de meest bijzondere liefdeskus.

Opera Zuid zal verschillende prijzen uitreiken. Daaronder een premièrearrangement rond L’elisir d’amore. Alle informatie over de actie is te vinden op www.deliefdeskus.nl.

Vorig artikel

Kiri te Kanawa treedt op in Carré

Volgend artikel

Discografie: Der Rosenkavalier

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.