Nieuws

Zingen bij De Nederlandse Opera vervolgd

De Nederlandse Opera gaat het project Zingen bij De Nederlandse Opera een vervolg geven. Liefhebbers kunnen zich aanmelden voor drie verschillende koren, die in april 2012 in Het Muziektheater zullen optreden.

Zingen bij De Nederlandse Opera is een participatieproject waarmee DNO mensen wil enthousiasmeren voor klassieke zang en opera. De deelnemers van de vorige editie zullen op zondag 18 december de nieuwe editie aftrappen met een optreden tijdens de Pure Markt in Park Frankendael in Amsterdam.

Op die dag zal ook het programma van de nieuwe editie worden bekendgemaakt en kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. Dit seizoen worden er drie amateurkoren gevormd uit de deelnemers. Een Groot Koor (voor iedereen toegankelijk), een Gevorderden Koor en een Kinderkoor voor kinderen van 9 tot en met 16 jaar. Het project mondt uit in een optreden in Het Muziektheater op zondagavond 14 april 2012.

Alle informatie over het project staat op de website www.dno.nl/zingen.

Vorig artikel

Holland Opera viert kerst met Tsjaikovski

Volgend artikel

Bloggers bezoeken Orest van DNO

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.