Nieuws

Reisopera start kaartverkoop Siegfried

Nog voor Die Walküre in première is gegaan, is de Nationale Reisopera al begonnen met de kaartverkoop voor het volgende deel van Der Ring des Nibelungen: Siegfried. De verkoop startte afgelopen vrijdag. Siegfried wordt in september 2011 opgevoerd.

Het Ring-project van de Reisopera loopt als een tierelier. Na een uiterst succesvolle opening met Das Rheingold vorig jaar, gaat op zondag 26 september Die Walküre in première. Voor de Walküre-voorstellingen zijn nog maar enkele kaarten te krijgen.

Ondertussen krijgt het gezelschap alweer vele aanvragen binnen voor deel drie van de cyclus, Siegfried, dat volgend jaar september opgevoerd wordt. De Reisopera heeft daarom besloten vervroegd met de kaartverkoop te beginnen.

Sinds vrijdag 3 september 12.00 uur zijn er bij de kassa van de Stadsschouwburg in Enschede kaarten voor Siegfried te krijgen. Ook tijdens de voorstellingen van Die Walküre is het mogelijk kaarten te kopen.

Siegfried wordt tussen 25 september en 11 oktober 2011 zes keer opgevoerd in de Stadsschouwburg in Enschede.

Zie voor meer informatie de website van de Nationale Reisopera.

Vorig artikel

Villazón brengt serenade aan Mexico

Volgend artikel

Een zeldzame Bellini in een dressuurhal

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

1 Reactie

 1. R. Busscher
  4 oktober 2011 at 21:17

  Het was een super opera. Prachtige uitvoering, mooi orkest, excellente zangers (m/v), mooi decor.

  Ik heb een krititische opmerking:
  Ik vond de Nederlandse vertaling (boventiteling) te lang, te letterlijk, niet to the point en bevatte enkele pertinente fouten. Dit ben ik niet gewend. Andere keren was de vertaling juist kort en to the point.

  Is er misschien een andere vertaler aangesteld?

  Met vriendelijke groet,

  Mw. R.G.M. Busscher
  Docente vreemde talen op Bonhoeffer College