Home » Binnenkort

Reisopera brengt laatste Meezing Messiah

Enschede23 november 2011 1 reactie

door

De Nationale Reisopera organiseert in december voor de laatste keer het meezing-event ‘A Meezing Messiah’. Onder leiding van dirigent Nicolas Mansfield kan meegedaan worden aan een gelegenheidskoor dat Händels oratorium driemaal zal opvoeren.

Iedereen kan zich aanmelden voor ‘A Meezing Messiah’. Jong en oud, mensen met concertervaring, mensen zonder. Meedoen kost 16 euro.

De Messiah wordt driemaal opgevoerd. Op 16 december in de Jacobuskerk in Enschede, op 18 december in de Grote Kerk in Enschede en op 21 december in de Grote Kerk in Zwolle.

Kaarten voor de voorstellingen kosten 16 euro. Ook is het mogelijk de uitvoering van 16 december live via internet te volgen. De Reisopera brengt daarvoor samen met de Provincie Overijssel een livestreamverbinding tot stand. Die is te zien op www.jijenoverijssel.nl en www.reisopera.nl.

Zie voor meer informatie de website van de Nationale Reisopera.

Hieronder een introductiefilmpje:

1 reactie »

  • Evelyn Eijkelenkamp zei:

    Ik heb mij enkele maanden geleden al opgegeven voor dit koor en zie nu voor het eerst dat er drie uitvoeringen zijn i.p.v. de ene op 16 december in de Jacobuskerk. Ik ben hierdoor ook al de boot ingegaan bij het bestellen van kaarten via het Wilminktheater want ik heb niet naar de datum gekeken en voetstoots aangenomen dat het op 16 december was, terwijl de kaarten voor 18 december zijn. Wat is nu precies de bedoeling?

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.