Binnenkort

Reisopera brengt laatste Meezing Messiah

De Nationale Reisopera organiseert in december voor de laatste keer het meezing-event ‘A Meezing Messiah’. Onder leiding van dirigent Nicolas Mansfield kan meegedaan worden aan een gelegenheidskoor dat Händels oratorium driemaal zal opvoeren.

Iedereen kan zich aanmelden voor ‘A Meezing Messiah’. Jong en oud, mensen met concertervaring, mensen zonder. Meedoen kost 16 euro.

De Messiah wordt driemaal opgevoerd. Op 16 december in de Jacobuskerk in Enschede, op 18 december in de Grote Kerk in Enschede en op 21 december in de Grote Kerk in Zwolle.

Kaarten voor de voorstellingen kosten 16 euro. Ook is het mogelijk de uitvoering van 16 december live via internet te volgen. De Reisopera brengt daarvoor samen met de Provincie Overijssel een livestreamverbinding tot stand. Die is te zien op www.jijenoverijssel.nl en www.reisopera.nl.

Zie voor meer informatie de website van de Nationale Reisopera.

Hieronder een introductiefilmpje:

Vorig artikel

Boe's in Barcelona voor Le Grand Macabre

Volgend artikel

Opera Familia brengt eerste album uit

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

1 Reactie

  1. Evelyn Eijkelenkamp
    24 november 2011 at 16:10

    Ik heb mij enkele maanden geleden al opgegeven voor dit koor en zie nu voor het eerst dat er drie uitvoeringen zijn i.p.v. de ene op 16 december in de Jacobuskerk. Ik ben hierdoor ook al de boot ingegaan bij het bestellen van kaarten via het Wilminktheater want ik heb niet naar de datum gekeken en voetstoots aangenomen dat het op 16 december was, terwijl de kaarten voor 18 december zijn. Wat is nu precies de bedoeling?