Home » Binnenkort

Look at her look at her look at her hernomen

12 januari 2012 Geen reacties

De Diamantfabriek zet zijn muziektheatervoorstelling Look at her look at her look at her wederom op het toneel. Op 15 januari en 3 februari zijn er voorstellingen in Amsterdam en Enschede. De makers hebben de productie verder doorontwikkeld.

Scène uit Look at her look at her look at her (foto: www.diamantfabriek.nl).

De voorstelling Look at her look at her look at her is een ‘sprookje met de psychologische dimensies van een tragedie’, aldus de Diamantfabriek. Het werk, dat in oktober 2010 in première ging, gaat over een jonge prinses die op een dag wakker wordt als een oogverblindend mooie vrouw. Ze ontdekt dat ze met haar schoonheid macht kan verwerven, maar echt bevredigen doet haar dat niet.

Het libretto van de voorstelling is geschreven door Jarom Tornij. Hij heeft zich laten inspireren door de fabel Princes Mammalia van Roald Dahl en het feministische gedachtegoed van Elizabeth Wurtzel.

De muziek komt van Ivana Kiss en de regie wordt verzorgd door Christiaan Mooij. Samen creëren zij een ‘thematisch onderzoek naar schoonheid en macht’.

Antje Lohse vertolkt de prinses, acteur Casper Gimbrère is haar vader, de koning. Het ensemble staat onder leiding van Richard Fitzhugh.

Look at her look at her look at her wordt op 15 januari uitgevoerd in De Meervaart in Amsterdam en op 3 februari in Theater Concordia in Enschede.

Zie voor meer informatie de website van de Diamantfabriek.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.