Home » Binnenkort, Featured

Actie: Win vrijkaarten voor Opera Studio

Amsterdam14 februari 2012 Geen reacties

Opera Studio Nederland voert zondagmiddag 4 maart de opera La Descente d’Orphee aux Enfers van Charpentier op. Doe mee aan de actie van Place de l’Opera en maak kans op vrijkaarten.

Marc-Antoine Charpentier (1643-1704).

De opera La Descente d’Orphee aux Enfers is één van de mooiste muziekdrama’s van Marc-Antoine Charpentier, aldus de Opera Studio. ,,Bewonderd om haar beknoptheid en kracht in muzikale taal vertelt deze opera een heel ander verhaal van de Orpheus-mythe.”

De Studio brengt het werk in een regie van zijn nieuwe directeur Timothy Nelson. De rollen worden vertolkt door de solisten uit het studio-ensemble. Orkest ’t kabinet begeleidt hen, met Daniël Booth als dirigent.

De uitvoering vindt plaats op zondag 4 maart om 15.00 uur in de Doelenzaal in Amsterdam. Place de l’Opera en Opera Studio Nederland organiseren een actie rond deze eenmalige voorstelling. Doe mee en maak kans op vrijkaarten.

Stuur om mee te doen een email met uw naam en de vermelding ‘actie Charpentier’ naar redactie@operamagazine.nl. Inzendingen moeten uiterlijk 29 februari binnen zijn.

De winnaars krijgen op donderdag 1 maart bericht. Er worden 2 x 2 vrijkaarten verloot onder de inzenders.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.