BinnenkortFeaturedNieuws

Actie: Gratis kaarten bij Marionetten Theater

Reserveer nu een kaart voor De Toverfluit of De Impresario van het Amsterdams Marionetten Theater en ontvang er gratis een tweede kaartje bij! De twee Mozart-opera’s zijn tot 1 juni in marionettenformaat te zien in Amsterdam.

Tamino in De Toverfluit (foto: Datema en Mulder).

Het Amsterdams Marionetten Theater (AMT) zet al meer dan 25 jaar marionettenopera’s op het toneel. Het gezelschap is gevestigd in een fraai theatertje nabij de Nieuwmarkt in Amsterdam.

In februari en maart speelt het AMT Mozarts beroemde opera Die Zauberflöte, vertaald in De Toverfluit. De opera wordt uitgevoerd met een eigen studio-opname onder leiding van Vaughan Schlepp en met solisten als Pieter Hendriks, Karin ten Cate, Jan Polak en Steven van Gils.

In april, mei en op 1 juni speelt het AMT De Impresario, ook van Mozart. Ook deze opera wordt opgevoerd met een Nederlandstalige opname onder leiding van Schlepp. Het AMT brengt het werk in een bijzondere bewerking, waarin Mozart zelf een rol speelt.

Lezers van operamagazine.nl krijgen bij de reservering van één van de voorstellingen een gratis tweede kaartje. De aanbieding geldt voor alle voorjaarsvoorstellingen, met uitzondering van 15 april.

Reserveer via 020-6208027 of info@marionettentheater.nl en vermeld dat het gaat om de lezersactie van operamagazine.nl.

Lees het interview met AMT-oprichter Hendrik Bonneur.

Vorig artikel

‘Marionetten geven opera speciale charme’

Volgend artikel

Giordani zingt Ernani in bioscopen

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.