Home » Binnenkort

Van Sandwijk zingt op Landgoed Linschoten

Linschoten16 mei 2012 Geen reacties

Mezzosopraan Rosanne van Sandwijk geeft zaterdag 19 mei een recital in het Huis te Linschoten. Ze zingt onder begeleiding van Steven Faber Franse, Duitse en Portugese liederen.

Rosanne van Sandwijk (foto: Foppe Schut).

Komend weekend klinkt er veel welluidende muziek in het Huis te Linschoten. Het grootste historische landgoed binnen de Randstad organiseert enkele keren per jaar concerten in het gebouw op het 450 hectare grote landgoed bij Woerden. Vrijdagavond treedt Händel-pianiste Daria van den Bercken op en zaterdag 19 mei volgt mezzosopraan Rosanne van Sandwijk.

Met haar begeleider Steven Faber brengt Van Sandwijk, in 2010 winnares van enkele prijzen op het Internationaal Vocalisten Concours in Den Bosch, liederen van Duparc, Poulenc, Schumann, Richard Strauss en de Portugees Mompou.

Na dit recital kan Rosanne van Sandwijk zich gaan richten op haar rollen van Knappe en Blumenmädchen in de serie voorstellingen van Parsifal, die op 12 juni in Het Muziektheater zal starten. Daarover leest en hoort u binnenkort meer op Place de l’Opera.

Zie voor meer informatie de website van Huis te Linschoten.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.