Binnenkort

Van Sandwijk zingt op Landgoed Linschoten

Mezzosopraan Rosanne van Sandwijk geeft zaterdag 19 mei een recital in het Huis te Linschoten. Ze zingt onder begeleiding van Steven Faber Franse, Duitse en Portugese liederen.

Rosanne van Sandwijk (foto: Foppe Schut).

Komend weekend klinkt er veel welluidende muziek in het Huis te Linschoten. Het grootste historische landgoed binnen de Randstad organiseert enkele keren per jaar concerten in het gebouw op het 450 hectare grote landgoed bij Woerden. Vrijdagavond treedt Händel-pianiste Daria van den Bercken op en zaterdag 19 mei volgt mezzosopraan Rosanne van Sandwijk.

Met haar begeleider Steven Faber brengt Van Sandwijk, in 2010 winnares van enkele prijzen op het Internationaal Vocalisten Concours in Den Bosch, liederen van Duparc, Poulenc, Schumann, Richard Strauss en de Portugees Mompou.

Na dit recital kan Rosanne van Sandwijk zich gaan richten op haar rollen van Knappe en Blumenmädchen in de serie voorstellingen van Parsifal, die op 12 juni in Het Muziektheater zal starten. Daarover leest en hoort u binnenkort meer op Place de l’Opera.

Zie voor meer informatie de website van Huis te Linschoten.

Vorig artikel

Fascinerende Beijing Opera in stukjes

Volgend artikel

Actie: Win een opera-opname naar keuze!

De auteur

François van den Anker

François van den Anker

François van den Anker is muziekjournalist. Hij doet verslag van de wereld van opera en lied met interviews, reportages en podcasts.