Home » Binnenkort, Featured, Nieuws

Actie: Win Quartet-box met 3 muziekfilms!

3 mei 2013 Geen reacties

Ter gelegenheid van de Nederlandse première van de film Quartet op 9 mei houden Place de l’Opera en A-Film een actie. Doe nu mee en maak kans op een ‘Quartet-box’ met de films Les Choristes, Oh Happy Day en As it is in Heaven.

Quartet is het regiedebuut van tweevoudig Oscar-winnaar Dustin Hoffman. De film gaat over een huis voor gepensioneerde musici, waar het jaarlijkse concert ter ere van Giuseppe Verdi’s verjaardag wordt voorbereid. De komst van diva Jean, ex-vrouw van één van de bewoners, zorgt voor een hoop opschudding…

De film is gecast met bekende Britse acteurs als Maggie Smith, Tom Courtenay, Pauline Collins, Michael Gambon en Bill Connolly. Dame Gwyneth Jones speelt een kleine rol in de film. A-Film noemt het een ‘hartverwarmende feelgoodkomedie’.

Quartet is vanaf 9 mei in Nederland te zien. Om die première te vieren, organiseren Place de l’Opera en A-Film een actie. Onder de winnaars worden drie ‘Quartet-boxen‘ verloot, met daarin drie zeer succesvolle muziekfilms: Les Choristes, Oh Happy Day en het prijswinnende As it is in Heaven.

Meedoen kan zo:

Stuur uiterlijk 16 mei 2013 uw naam en adresgegevens naar redactie@operamagazine.nl en vermeld ‘Actie Quartet’ in uw email.

De winnaars krijgen op vrijdag 17 mei 2013 bericht.

Hieronder de trailer van Quartet:

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.