AchtergrondNieuws

Win vrijkaarten voor Damrau en Pappano!

Diana Damrau en Antonio Pappano geven op 27 november een recital in het Concertgebouw in Amsterdam. Ze brengen onder meer de Vier letzte Lieder van Strauss. Doe mee aan de actie van Place de l’Opera en maak kans op vrijkaarten!

Diana Damrau. (© Michael Tammaro / Virgin Classics)

Diana Damrau is één van de bekendste sopranen van dit moment, Antonio Pappano één van de bekendste dirigenten. De zangeres toert over de hele wereld voor operaproducties en concerten, Pappano is chef van het Royal Opera House in Londen.

Als duo staan ze op 27 november in de Grote Zaal van het Concertgebouw, met Pappano dit keer achter de piano. Hightlight van het programma zijn de beroemde Vier letzte Lieder van Richard Strauss. Daaromheen klinken verschillende Soirées musicales van Rossini, een paar liederen van Bizet en de Sieben frühe Lieder van Alban Berg.

Place de l’Opera organiseert een actie rond het concert. Stuur om mee te doen voor vrijdag 15 november 12.00 uur uw naam en de vermelding ‘Actie Damrau’ naar redactie@operamagazine.nl.

Onder de inzenders worden 5 x 2 vrijkaarten verloot. De winnaars krijgen vrijdagmiddag 15 november bericht.

Zie voor meer informatie over het concert de website van het Concertgebouw.

Vorig artikel

Opera in de media: week 46 van 2019

Volgend artikel

Rammeloo en Cornet in Essener Zauberflöte

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.