BinnenkortHeadline

Actie: met korting naar Raoul Steffani!

Bariton Raoul Steffani en pianist Gerold Huber geven op 11 oktober in de Edesche Concertzaal een liedrecital dat draait om Wenen. Lezers van Place de l’Opera kunnen met 25 procent korting kaarten bestellen.

Raoul Steffani. (© Juan Carlos Villarroel)

Het recital van Raoul Steffani en Gerold Huber is gebaseerd op hun cd Deep in a dream, dat in 2018 verscheen en enthousiast ontvangen werd. Steffani’s liefde voor Wenen is het uitgangspunt waarmee hij de liederen voor zijn programma heeft geselecteerd.

Het recital bevat de 6 Lieder van Edvard Grieg, de 7 Frühe Lieder van Alban Berg, de 5 Lieder van Alma Mahler en een kleine greep uit het liedrepertoire van Jean Sibelius. Steffani omschrijft het concert als een “laatromantisch Weens programma met een Scandinavisch tintje” (lees het interview ‘Raoul Steffani: geïnspireerd door Wenen‘).

Lezers van Place de l’Opera kunnen met 25 procent korting kaarten voor dit recital bestellen. Ga naar de website van de Edesche Concertzaal, klik op ‘Bestel uw kaarten’, kies uw plek en voeg bij het afronden van de bestelling de kortingscode PLACEOPE in.

Vorig artikel

Fraaie Giovanni bij Orkest Achttiende Eeuw

Volgend artikel

Met opent bioscoopseizoen met Turandot

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.