Binnenkort

Actie: Gratis naar Orfeo van The Fat Lady!

De nieuwe operagroep The Fat Lady debuteert deze maand met een productie van Orfeo ed Euridice in De Lichtfabriek in Haarlem. Doe mee aan de actie van Place de l’Opera en maak kans op twee vrijkaarten voor één van de matineevoorstellingen.

The Fat LadyThe Fat Lady is een initiatief van de Israëlische dirigent, componist en pianist Tamir Chasson. The Fat Lady wil eigentijdse bewerkingen van grote, klassieke opera’s brengen, uitgevoerd door jonge musici, gericht op zowel traditioneel als nieuw publiek.

De eerste productie van The Fat Lady is Orfeo ed Euridice, de bekendste opera van Gluck. Het gezelschap belooft “het klassieke mythologische liefdesverhaal, maar met een verrassend resultaat”.

Eva Kroon vertolkt Orfeo en Aylin Sezer zingt Euridice. Nienke Oostenrijk is Amore en kunstfluiter Geert Chatrou is ‘Het Lot’. Verder zingen vier jonge operatalenten mee. Tamir Chasson dirigeert, Joost Kramer regisseert.

Place de l’Opera organiseert een actie rond Orfeo ed Euridice, met als prijs twee vrijkaarten voor de matineevoorstelling op 15 juni of de matineevoorstelling op 22 juni. Beide voorstellingen beginnen om 15.30 uur.

Stuur om mee te doen voor 10 juni 12.00 uur een e-mail naar redactie@operamagazine.nl, met daarin uw naam en de voorstelling van uw voorkeur (15 of 22 juni). Vermeld bij uw inzending ‘Actie Fat Lady’.

De winnaar krijgt op dinsdagmiddag 10 juni bericht.

Zie voor meer informatie over de productie de website van The Fat Lady.

Vorig artikel

Mason moet San Diego Opera verder helpen

Volgend artikel

The News: intrigerend multimediaspektakel

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.