BinnenkortFeatured

Win vrijkaarten voor recital Ian Bostridge!

Tenor Ian Bostridge staat te boek als één van de toonaangevende liedzangers van onze tijd. Op vrijdag 3 juni geeft hij samen met pianist Julius Drake een recital in de Kleine Zaal van het Concertgebouw. Doe mee aan de actie van Place de l’Opera en maak kans op vrijkaarten!

Ian Bostridge. (© Ben Ealovega)
Ian Bostridge. (© Ben Ealovega)

Ian Bostridge is geen onbekende in de beide zalen van het Concertgebouw. De afgelopen jaren gaf hij er diverse concerten en recitals, voor het laatst in november 2015, toen hij zich met Julius Drake op het ‘annus mirabilis’ van Robert Schumann richtte.

Op 3 juni duiken Bostridge en Drake in het Franse liedrepertoire. Ze hebben gekozen voor liederen van Debussy, Fauré, Poulenc en Berlioz. Zo klinkt van Debussy het tweede boek uit zijn Fêtes galantes en wordt van Berlioz de bekende cyclus Les nuits d’été uitgevoerd. “In Les nuits d’été brengt Berlioz de verschillende gezichten van de liefde tot klinken”, beschrijft het Concertgebouw. “Van de ontluikende liefde in ‘Villanelle’ tot een verloren liefde in ‘Sur les lagunes’.”

Place de l’Opera organiseert een actie rond het recital. Stuur om mee te doen voor vrijdag 27 mei 12.00 uur een e-mail naar redactie@operamagazine.nl met daarin uw naam en de vermelding ‘Actie Bostridge’.

Onder de inzenders worden 3 x 2 vrijkaarten verloot. De winnaars krijgen vrijdagmiddag 27 mei bericht.

Zie voor meer informatie over het recital van Bostridge en Drake de website van het Concertgebouw.

Vorig artikel

Cité de l’Opera: Ildar, Max en Jonas

Volgend artikel

Rêves d'Espagne: intelligent en fantasievol

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.