Binnenkort

Reisopera opent 2018 met OperaLunch

De Nederlandse Reisopera en Theater Concordia openen het nieuwe jaar op maandag 8 januari met een OperaLunch in Enschede. Sopraan Syrinx Jessen, bariton Wiebe-Pier Cnossen en pianist Evert-Jan de Groot brengen aria’s en duetten uit het operarepertoire.

Syrinx Jessen en Wiebe-Pier Cnossen.

“Een uur lang tussen de middag genieten van de mooiste aria’s en duetten in het mooiste bonbonnière-theatertje van Nederland.” Zo omschrijft de Reisopera de OperaLunch, een initiatief van het operagezelschap en het Enschedese Theater Concordia om jong muziektheatertalent op informele wijze voor het voetlicht te brengen.

De eerste OperaLunch van 2018 staat in het teken van “pareltjes uit het operarepertoire van Giacomo Puccini, Umberto Giordano, Franz Lehár, Jules Massenet, Richard Wagner en last but not least: Giuseppe Verdi”.

De stukken worden gezongen door sopraan Syrinx Jessen, student van Cheryl Studer aan de Hochschule für Musik Würzburg, en bariton Wiebe-Pier Cnossen, een bekende naam op de Nederlandse tonelen. Pianist Evert-Jan de Groot heeft veel ervaring met het begeleiden en coachen van operazangers, onder meer als repetitor bij de NTR ZaterdagMatinee.

De lunch vindt plaats van 12.30 tot 13.30 uur in Theater Concordia. Kaarten kosten 10 euro, voor 4,50 euro is een lunchbox te kopen.

Zie voor meer informatie de website van Theater Concordia.

Vorig artikel

Gelukkig nieuwjaar, operaliefhebbers!

Volgend artikel

Marlis Petersen begint trilogie Dimensionen

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.