Binnenkort

Win vrijkaarten voor Maria by Callas!

De Balie in Amsterdam vertoont op vrijdag 14 september de nieuwe documentaire Maria by Callas, voorzien van een inleiding door Willem Bruls. Doe mee aan de actie van Place de l’Opera en maak kans op vrijkaarten.

Maria by Callas schetst met niet eerder vertoonde video’s en foto’s een beeld van het leven van de legendarische, Amerikaans-Griekse sopraan Maria Callas, die veertig jaar overleed. De documentaire belooft “persoonlijke Super 8-films, eigen live-opnames, intieme brieven en zeldzame archiefbeelden”, waarin ook kopstukken als Aristoteles Onassis, Marilyn Monroe, J.F. Kennedy en Winston Churchill voorkomen.

De Balie omlijst zijn vertoning van de nieuwe film (gemaakt door Tom Volf) met een inleiding van de bekende auteur en operakenner Willem Bruls, van wie binnenkort Venetiaanse Zangen. Opera in Venetië verschijnt.

Place de l’Opera organiseert een actie rond de vertoning in De Balie. Stuur voor donderdag 13 september 11.00 uur een e-mail naar redactie@operamagazine.nl met daarin uw naam en de vermelding ‘Actie Maria Callas’.

Onder de inzenders worden 2 x 2 vrijkaarten verloot. De winnaars krijgen donderdagmiddag 13 september bericht.

Vorig artikel

Overweldigende complete Boris Godoenov

Volgend artikel

Cité de l’Opera: Reinbert, Pablo en Óskar

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.