BinnenkortWedstrijd

Win kaarten voor Mozart in Concertgebouw

Op 21 mei aanstaande komt Rolando Villazón met het jonge barokorkest PRJCT Amsterdam, Maarten Engeltjes, Lenneke Ruiten en Andreas Wolf naar het Concertgebouw in Amsterdam voor een concert met een aantal van de mooiste vocale werken van Wolfgang Amadeus Mozart. In aria’s, duetten en trio’s uit onder andere Don GiovanniLe nozze di Figaro en Die Zauberflöte worden alle gradaties van de liefde bezongen.

Rolando Villazón (© Wolfgang Lienbacher)

PRJCT Amsterdam is een jong barokensemble rondom countertenor Maarten Engeltjes, opgericht in 2017. Het ensemble wordt gevormd door een vaste kern van jonge, uitmuntende barokmusici. PRJCT Amsterdam staat voor vindingrijke programmering en concerten van wereldklasse. Artistiek leider Maarten Engeltjes zoekt daarbij vaak samenwerking met andere ervaren, internationaal gevestigde topmusici, als concertmeester en/of solist.

Voor dit concert heeft Maarten Engeltjes tenor Rolando Villazón uitgenodigd, samen met twee andere sterren uit de opera en de internationale concertpodia, sopraan Lenneke Ruiten en bas-bariton Andreas Wolf.

Maarten Engeltjes, Lenneke Ruiten, Andreas Wolf en Rolando Villazon

Prijsvraag

Speciaal voor bezoekers van de website Place de l’Opera/ Operamagazine.nl biedt het Concertgebouw in Amsterdam de kans op 5×2 gratis kaarten voor dit speciale operaconcert op 21 mei.

U hoeft slechts één vraag goed te beantwoorden. In welke STAD werd tenor Rolando Villazón geboren?

Stuur uw antwoord vóór 15 mei per email naar redactie@operamagazine.nl

Onder de goede inzendingen worden 5×2 kaartjes voor het concert verloot.

Vorig artikel

Die Walküre RPhO krachtig en volumineus

Volgend artikel

Il Trittico verdient 3 Michelin sterren.

De auteur

Bo van der Meulen

Bo van der Meulen