Home » Binnenkort

Opera per Tutti geeft veelzijdig concert

Amsterdam4 oktober 2010 Geen reacties

Opera per Tutti belooft donderdag 7 oktober een veelzijdig, bont geheel te worden. Niet alleen klinken er fragmenten van negen verschillende componisten, ook is de samenstelling van de cast anders dan gebruikelijk en worden de solisten door piano én klarinet begeleid.

Opera per Tutti organiseert wekelijks een operaconcert in de Vondelkerk in Amsterdam. Vier solisten en een pianist brengen diverse aria’s en andere operafragmenten ten gehore, die op luchtige, toegankelijke wijze aan elkaar worden gepraat door mezzosopraan en artistiek leidster Mylou Mazali.

In de editie van aanstaande donderdag klinken werken van negen verschillende componisten: Mozart, Händel, Rossini, Leoncavallo, Menotti, Purcell, Schubert, Léhar en Rameau. Zo zijn er diverse aria’s te horen uit Le nozze di Figaro, komt Giulio Cesare ruimschoots aan bod en zijn er bijzondere fragmenten uit The Telephone en Die Verschworenen.

De cast bestaat uit sopraan Yun Park, mezzosopraan Mylou Mazali, countertenor Jean Sébastien Beauvais en bariton Iurri Samoilov. Over de laatste wordt in de wandelgangen zeer enthousiast gesproken.

De solisten worden niet alleen begeleid door pianiste Olga de Kort, ook klarinettist Peter Heuwekemeijer voegt zich bij de cast.

Het concert begint om 20.15 uur. De kassa is vanaf 19.30 uur open. Zie voor meer informatie de website van Opera per Tutti.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.