Nieuws

DNO’s OperaFlirt wint sponsorprijs

De Nederlandse Opera en sponsor CMS Derks Star Busmann hebben dinsdag de SponsorRing 2009 gewonnen in de categorie kunst. De partners danken de eer aan hun project OperaFlirt, waarmee jongeren op laagdrempelige wijze kennis kunnen maken met opera.

Sinds enige tijd is De Nederlandse Opera (DNO) bezig met OperaFlirt. Rondom diverse producties kunnen mensen onder de 30 jaar kennismaken met opera. Ze krijgen vooraf een rondleiding door het gebouw, in de pauze een drankje en na afloop een cocktail, om gezellig na te kunnen praten over de voorstelling.

Het project loopt goed en is al door diverse internationale operahuizen overgenomen. Dinsdag beloonde de Stichting SponsorRing het initiatief met de SponsorRing 2009 in de categorie kunst.

De SponsorRing wordt uitgereikt aan de beste ‘sponsorcases’, om zo het vakgebied sponsoring te promoten en de professionaliteit in de branche te stimuleren.

Vorig artikel

Faust als ‘film noir’ bij Opera Zuid

Volgend artikel

Youtube-portret: Caballé vs. Cedolins

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.