Nieuws

Pierre Audi langer bij Holland Festival

Pierre Audi heeft zijn contract als artistiek directeur van het Holland Festival verlengd tot en met 2014. Dat maakte het festival vandaag bekend. Audi geeft sinds 2005 leiding aan het vooraanstaande cultuurfestijn in Amsterdam.

Pierre Audi (foto: Erwin Olaf).

Audi, tevens artistiek directeur van De Nederlandse Opera, tekende vandaag zijn contractverlenging. Het stemde bestuursvoorzitter Martijn Sanders verheugd: ,,Pierre heeft bewezen een opwindende en brede programmering neer te zetten en wij zijn blij dat hij dit nog een aantal jaren blijft doen.”

Audi zelf is eveneens blij dat hij zich nog een aantal jaar langer kan inzetten voor het ‘unieke evenement’. Hij doet het naar eigen zeggen met ‘groot genoegen’.

De volgende editie van het Holland Festival vindt plaats in juni 2011. Het programma wordt begin maart bekendgemaakt.

Vorig artikel

Glamourloze Im Weißen Rößl in Berlijn

Volgend artikel

De wereld in 40 operahuizen: Cairo

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

1 Reactie

  1. Francois
    30 november 2010 at 23:21

    Voor wie vroeg wil boeken zijn er al drie voorstellingen in de verkoop (met een beschaafd btw-tarief), waaronder ‘Une flûte enchantée’ van Mozart onder regie van Peter Brook in het Muziekgebouw aan het IJ op 9 en 10 juni. Hier staat de info:
    http://www.hollandfestival.nl/page.ocl?pageID=3&news=132