Achtergrond

Gelukkig nieuwjaar, operaliefhebbers!

Place de l’Opera wenst alle operaliefhebbers een prachtig nieuwjaar toe, vol bekorende, klinkende, uitdagende en onvergetelijke operavoorstellingen. Als redactie zullen we ons inzetten om u ook in 2016 doorlopend van boeiende operalectuur te voorzien!

(© Bodie Strain / Creative Commons-licentie)
Laat het komend jaar in alle operahuizen net zo knallen als vannacht boven het Sydney Opera House (© Bodie Strain / Creative Commons-licentie)
Vorig artikel

De tien spraakmakendste artikelen van 2015

Volgend artikel

Opera in de media: week 1

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

4Reacties

 1. Anneke Cremers
  1 januari 2016 at 16:38

  Deze webpagina’s bieden elke dag boeiend operanieuws en dat wordt zeker gewaardeerd. Heil en zegen in het nieuwe jaar voor de dames en heren achter dit magazine, en natuurlijk ook aan de lezers/liefhebbers van Place de l’Opéra

 2. stefan caprasse
  4 januari 2016 at 11:38

  Gelukkig Nieuwjaar inderdaad met nog vele oeverloze onderonsjes, sneren naar regisseurs (al dan niet met uitgezochte krantencitaten) en vooral geen te lange commentaren!

 3. kersten
  4 januari 2016 at 13:41

  Ik sluit me graag aan bij bovenstaande goede wensen (dank) maar wat mij betreft, @Stefan Caprasse: ik prefereer toch – al dan niet te – lange commentaren boven kilo`s o e v e r l o z e onderonsjes ! 🙂

 4. stefan caprasse
  4 januari 2016 at 13:59

  Ik ook, maar te lange commentaren zijn schijnbaar verboden…