Home » Achtergrond

Gelukkig nieuwjaar, operaliefhebbers!

1 januari 2017 7 reacties

door

Place de l’Opera wenst alle operaliefhebbers een mooi nieuwjaar toe, vol muzikaal en theatraal genot, operaproducties om nooit meer te vergeten, concerten en recitals om te koesteren en optredens om in te lijsten. De redactie zal zich inzetten om u ook in het nieuwe jaar dagelijks van boeiende operalectuur te voorzien!

Het knalde weer boven het Sydney Opera House. Een nieuw operajaar is ingeluid! (© Rob Chandler / Creative Commons-licentie)

Het knalde weer boven het Sydney Opera House. Een nieuw operajaar is ingeluid! (© Rob Chandler / Creative Commons-licentie)

7 reacties »

 • Rudolph Duppen zei:

  “Libiamo ne’ lieti calici” Op een prachtig operajaar.

 • Stefan Caprasse zei:

  Bof…

 • Anneke Cremers zei:

  De beste wensen voor de redacteuren van Place de l’Opera, veel succes in het nieuwe jaar! En ook voor de bezoekers van deze site het allerbeste.

 • kersten zei:

  Dank je wel, Anneke Cremers. De redacteuren had ik reeds mijn goede wensen doen toekomen maar ik sluit me graag nog bij je gelukwensen voor de bezoekers aan. Ik mag wel zeggen hun reacties een niet gering aandeel hebben in het genoegen dat ons onvolprezen magazine mij verschaft!

 • Maarten-Jan Dongelmans zei:

  @Kersten: Ja, dat maakt dit magazine iedere keer weer verrassend en anders. Prima dat ons operaliefhebbers zo’n platform wordt geboden. Dank daarvoor en Prosit Neujahr! (om nog maar even in de sfeer van het onvolprezen Nieuwjaarsconcert te blijven).

 • Olivier Keegel zei:

  De allerbeste wensen van de collega’s bij Opera Gazet. Keep up the good work!

 • kersten zei:

  Merciekes en van insgelijks van deze Vlaanderenfan, opgegroeid met Etienne Van Neste, de Witte en Pallieter.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.