Achtergrond

Gelukkig nieuwjaar, operaliefhebbers!

Place de l’Opera wenst alle operaliefhebbers een mooi nieuwjaar toe, vol muzikaal en theatraal genot, operaproducties om nooit meer te vergeten, concerten en recitals om te koesteren en optredens om in te lijsten. De redactie zal zich inzetten om u ook in het nieuwe jaar dagelijks van boeiende operalectuur te voorzien!

Het knalde weer boven het Sydney Opera House. Een nieuw operajaar is ingeluid! (© Rob Chandler / Creative Commons-licentie)
Het knalde weer boven het Sydney Opera House. Een nieuw operajaar is ingeluid! (© Rob Chandler / Creative Commons-licentie)
Vorig artikel

De tien spraakmakendste artikelen van 2016

Volgend artikel

DNOA werkt aan Cendrillon van Massenet

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

7Reacties

 1. Rudolph Duppen
  1 januari 2017 at 10:39

  “Libiamo ne’ lieti calici” Op een prachtig operajaar.

 2. Stefan Caprasse
  2 januari 2017 at 11:49

  Bof…

 3. Anneke Cremers
  2 januari 2017 at 14:21

  De beste wensen voor de redacteuren van Place de l’Opera, veel succes in het nieuwe jaar! En ook voor de bezoekers van deze site het allerbeste.

 4. kersten
  2 januari 2017 at 16:59

  Dank je wel, Anneke Cremers. De redacteuren had ik reeds mijn goede wensen doen toekomen maar ik sluit me graag nog bij je gelukwensen voor de bezoekers aan. Ik mag wel zeggen hun reacties een niet gering aandeel hebben in het genoegen dat ons onvolprezen magazine mij verschaft!

 5. Maarten-Jan Dongelmans
  2 januari 2017 at 17:18

  @Kersten: Ja, dat maakt dit magazine iedere keer weer verrassend en anders. Prima dat ons operaliefhebbers zo’n platform wordt geboden. Dank daarvoor en Prosit Neujahr! (om nog maar even in de sfeer van het onvolprezen Nieuwjaarsconcert te blijven).

 6. Olivier Keegel
  2 januari 2017 at 18:31

  De allerbeste wensen van de collega’s bij Opera Gazet. Keep up the good work!

 7. kersten
  2 januari 2017 at 21:36

  Merciekes en van insgelijks van deze Vlaanderenfan, opgegroeid met Etienne Van Neste, de Witte en Pallieter.