Binnenkort

Sopraan Astari en Sax & Stix geven concert

Sopraan Bernadeta Astari en het Duo Sax & Stix slaan zondag 11 maart de handen ineen voor een concert in de Kleine Zaal van het Concertgebouw, als onderdeel van de serie Jong Talent. Astari zingt liederen en aria’s van onder andere Schubert en Wolf.

Bernadeta Astari.

Bernadeta Astari is een sopraan uit Jakarta die in 2006 naar Nederland kwam om in Utrecht zang te studeren. Ze wist al snel indruk te maken. Zo won ze het Prinses Christina Concours in 2007. En dit seizoen dingt ze mee naar de eerste prijs van het Vriendenkransconcours.

Het duo Sax & Stix werd in 2002 in het leven geroepen door Eva van Grinsven en Ramon Lormans om op zoek te gaan naar de mogelijkheden van de unieke combinatie saxofoon en slagwerk.

Astari en het duo komen zondag samen in het Concertgebouw voor een concert. De sopraan zingt liederen van Schubert, Wolf, Sukarlan, Van den Sigtenhorst Meyer, Debussy, Webern, Pijper en Mozart. Het duo speelt werken van Albéniz, Van Onna, Andriessen, Henderickx en Fauré.

Het concert begint om 20.15 uur. Zie voor meer informatie de website van het Concertgebouw.

Vorig artikel

Moby-Dick: nieuw succes van Jake Heggie

Volgend artikel

Els van der Plas nieuwe directeur DNO

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.