Binnenkort

Jong talent in laatste Opera per Tutti

Donderdagavond 18 juni sluit Opera per Tutti haar voorjaarsserie af met jong talent. Zij zullen met artistiek leidster Mylou Mazali operafragmenten van met name Italiaanse componisten uitvoeren in de Vondelkerk in Amsterdam.

Opera per Tutti presenteert iedere donderdag diverse aria’s en andere operafragmenten in semiscenische setting in de Vondelkerk in Amsterdam. Artistiek leidster en mezzosopraan Mylou Mazali knoopt de stukken op luchtige wijze aan elkaar.

De laatste aflevering van dit initiatief om opera toegankelijk te maken, wordt verzorgd door jonge talenten die allen al een of meerdere keren bij Opera per Tutti te gast waren.

De sopraan van de avond is Nicole Fiselier, die een vorige keer indruk maakte met haar aria’s van Bellini. Ook dit keer zingt ze stukken van de Italiaan, uit I Capuleti e i Montecchi.

De jonge tenor Gevorg Hakobjan beschikt over een lyrische, zij het nog niet zo volumineuze stem. Hij is van de partij van onder meer het bekende ‘Una furtiva lagrima’ uit L’elisir d’amore van Donizetti.

Van de Dutch National Opera Academy – waar Opera per Tutti mee samenwerkt – komt bariton Zhenhua Chang. Mazali complementeert het kwartet. De pianobegeleiding is van Alexander Kouznetsov.

Op het programma staan naast Donizetti en Bellini ook stukken van Mozart, Puccini, Verdi, Strawinsky, Offenbach en Beethoven.

Opera per Tutti begint om 20.15 uur. De kassa is vanaf 19.30 uur open. Meer informatie: www.operapertuttit.nl.

Vorig artikel

Opera over de grens

Volgend artikel

Tiener bereidt Seattle voor op Ring

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.