BinnenkortFeaturedNieuws

Actie: Ga met korting naar Mozarts requiem!

Anima Eterna en Collegium Vocale Gent brengen op zondag 10 juni Mozarts requiem ten gehore in het Concertgebouw. Profiteer van de Place de l’Opera-actie en bestel uw kaarten met bijna 25 procent korting!

Jos van Immerseel (foto: animaeterna.be).

Anima Eterna en Collegium Vocale Gent stonden in mei al in De Doelen in Rotterdam met Mozarts beroemde requiem. Place de l’Opera prees toen de vitaliteit en originaliteit van hun uitvoering (lees de recensie).

Fred Luiten Concertorganisatie haalt het gerenommeerde orkest en koor van de zuiderburen zondag naar de Grote Zaal van het Concertgebouw. Naast Mozarts requiem zal ook de bijzondere cantate Grabmusik klinken. Jos van Immerseel dirigeert beide werken.

Fred Luiten Concertorganisatie biedt lezers van Place de l’Opera bijna 25 procent korting op kaarten aan. In plaats van 75 euro betaalt u slechts 57,50 euro voor eersterangsplaatsen en in plaats van 60 euro slechts 47,50 euro voor tweederangsplaatsen. De kaarten zijn inclusief drankje.

Bestel uw kaarten via deze link. Bij de afronding van uw bestelling in het winkelmandje kunt u een couponcode invullen. De code is: FL120610VA. Met deze code krijgt u uw korting.

Zie voor meer informatie over de voorstelling de website van Fred Luiten Concertorganisatie.

Vorig artikel

DNO start pilot met tweetalige boventiteling

Volgend artikel

CineMec herhaalt New Yorkse opera's

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.