Home » Binnenkort

Madama Butterfly nog tweemaal te zien

3 juli 2012 1 reactie

De productie van Madama Butterfly van Opera Zuid is deze week nog tweemaal te zien. De voorstelling, waarmee het gezelschap de afgelopen maanden door Nederland reisde, staat vanavond in Den Bosch en donderdag in het Concertgebouw in Amsterdam.

Dinsdag 3 juli begint de voorstelling in de open lucht om 20.00 u. op de Parade, het plein in de Brabantse hoofdstad. Madama Butterfly werd geregisseerd door Frank van Laecke, het Brabants Orkest staat onder leiding van Fabrice Bollon. Onder de solisten zijn Soojin Moon als Cio-Cio-San, Adriano Graziani als Pinkerton en Karin Strobos als Suzuki. De entree is gratis.

Omroep Brabant (opgenomen in veel digitale tv-paketten) zendt de voorstelling live uit op televisie, internet en via de apps voor smartphones en de iPad. De uitzending begint om 19:55 en duurt tot 22:50. Op zondag 8 juli is de herhaling te zien bij Omroep Brabant om 12.30 u.

In het Concertgebouw in Amsterdam wordt een semi-geënsceneerde opvoering van de opera geven. Die vindt aanstaande donderdag plaats om 19.30 u in het kader van de Robeco Zomerconcerten.

De informatie staat ook op de site van Opera op de Parade op Facebook en op de website van het Concertgebouw.

door

1 reactie »

  • Michiel Floris zei:

    Bijzonder veel dank voor deze tips!

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.