Home » Binnenkort, Nieuws

Actie: Win kaarten voor concert Miricioiu!

Amsterdam1 augustus 2012 Geen reacties

Nelly Miricioiu is een heldin in het Concertgebouw. Donderdag 16 augustus is ze er weer en zingt ze een avond lang Italiaanse opera. Doe mee aan de actie van Place de l’Opera en de Robeco Zomerconcerten en maak kans op vrijkaarten!

Nelly Miricioiu (foto: Marco Borggreve).

De diva, inmiddels alweer 60 jaar oud, zingt in de Grote Zaal van het Concertgebouw aria’s van Bellini, Puccini, Giordano en Verdi. Daaronder wereldberoemde stukken als ‘Casta diva’ uit Norma, ‘Vissi d’arte’ uit Tosca en ‘La mamma morta’ uit Andrea Chénier.

Miricioiu wordt begeleid door het Limburgs Symfonie Orkest onder leiding van Jac Steen.

De in Roemenië geboren Britse zangeres is een fenomeen in Amsterdam, met name door haar optredens in de ZaterdagMatinee. Daar zong ze vele heldinnen in belcanto- en verismo-opera’s. ,,En nog steeds is Miricioiu een grootheid als het om dramatische rollen uit het Italiaanse repertoire gaat”, aldus de Robeco Zomerconcerten.

Place de l’Opera en Robeco organiseren een actie rond het concert van de sopraan. Stuur uiterlijk 12 augustus uw naam en de vermelding ‘Actie Miricioiu’ naar redactie@operamagazine.nl en maak kans op vrijkaarten.

Er worden 2 x 2 vrijkaarten weggegeven onder de inzenders. De winnaars krijgen maandag 13 augustus bericht.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.